BİYOGRAFİ
Giriş Tarihi : 13-03-2022 20:35

TGC'den İhsan Onur Adına Başsağlığı Mesajı

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti kıdemli üyelerinden, Basın Şeref Kartı sahibi, değerli gazeteci İhsan Onur 11 Mart 2022 Cuma günü vefat etti.

TGC'den İhsan Onur Adına Başsağlığı Mesajı

 

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu, İhsan Onur’un vefatı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Mesajda şöyle denildi:“Değerli meslektaşımız İhsan Onur’u kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Mesleğimize uzun yıllar başarıyla hizmet veren Onur’un, ailesinin, dostlarının ve meslektaşlarının acısını paylaşıyor, sabır diliyoruz.” İhsan Onur'un cenazesi 12 Mart 2022 Cumartesi günü öğle namazının ardından Basınköy Camisi’nden alınarak Edirnekapı Şehitlik Mezarlığı’na toprağa verilecek. 

İHSAN ONUR

1935 yılında İstanbul’da doğdu. Gazetecilik Yüksek Okulu’nu bitirdi. Mesleğe 1953 yılında Yeni İstanbul Gazetesi’nde başladı. Vatan ve İkdam gazetelerinde çalıştı. Cumhuriyet Gazetesi’nde muhabir, yönetici olarak uzun yıllar hizmet etti. Son olarak Bakırköy Belediyesi’nde basın danışmanı olarak görev yaptı. Basın Şeref kartı sahibi olan İhsan Onur evli ve iki çocuk babasıydı.

Ömer KarakuşÖmer Karakuş