Adıyaman Haber
HV
10 KASIM Pazartesi 00:24

Adıyaman’da Lezzet Şöleni Başlıyor: Mutfak Festivali 8 Kasım’da

Adıyaman, yöresel tatların ön plana çıkacağı büyük bir gastronomi buluşmasına ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Adıyaman Mutfak Festivali, 8 Kasım 2025 Cumartesi günü, Adıyaman Valiliği Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek.

YEREL
Giriş Tarihi : 04-11-2025 12:29
Adıyaman’da Lezzet Şöleni Başlıyor: Mutfak Festivali 8 Kasım’da

 

Festivalde, ünlü şefler Ramazan Bingöl, Esra Tokelli, Ayvaz Akbacak ve Hatice Nur Ege bir araya gelerek hem geleneksel hem de modern mutfak anlayışını harmanlayacak. Katılımcılar, şeflerin özel tarifleriyle Adıyaman mutfağının benzersiz lezzetlerini tatma fırsatı bulacak.

Gastronomi tutkunlarının büyük ilgi göstermesi beklenen etkinlik, saat 10.30’da başlayacak. Festival kapsamında yöresel yemek tanıtımları, canlı sunumlar ve tadım etkinlikleri de yapılacak.

Adıyaman Valiliği öncülüğünde düzenlenen etkinlik, hem kentin gastronomi potansiyelini tanıtmayı hem de yerel ürünlerin ulusal düzeyde bilinirliğini artırmayı hedefliyor.

Haber: Mehmet Akıncı

Ömer KarakuşÖmer Karakuş

YORUMLAR