SPOR
Giriş Tarihi : 13-03-2022 17:02

Adıyaman Futbol Kulübü Diyarbekir’den İstediğini Aldı

TFF 2. lig kırmızı gurupta mücadele eden takımımız Adıyaman Futbol Kulübü kendisi gibi kümede kalma mücadelesi veren Diyarbekirspor ile deplasmanda berabere kaldı.

Adıyaman Futbol Kulübü Diyarbekir’den İstediğini Aldı

 

Diyarbakır Yeni Stadında oynanan karşılaşmasında iki takım yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi. İkinci yarının sonlarına doğru Adıyaman Futbol Kulübü rakip ceza alanı içinde gole daha yakındı.

90 dakika sonunda takımlar gol atamayınca maçta başladığı gibi 0-0 sona erdi. Bu sonuçla Adıyaman Futbol Kulübü puanını 29’a çıkararak puan sıralamasında 15. sıradaki yerini korudu. Gurupta Sakaryaspor evinde İnegöl Spor ile 2-2 berabere kaldı.

1461 Trabzon deplasmanda Turgutluspor’a 1-0 yenildi, bu sıradaki yerini korudu. Son 4 takımın 3.lige düşeceği, ikinci ligdeki Kahramanmaraşspor’un ise ligden düşmesi kesin gözüyle beklenirken, Niğde Anadolu FK, Velimeşespor ve Turgutluspor takımları düşme potasında yer alan takımlar arasında yer alıyor. Adıyaman Futbol Kulübü FK ise cumartesi günü kendi sahasında Velimeşespor ile karşılaşacak.

Haber: Yusuf Tırpan

 

 

Ömer KarakuşÖmer Karakuş