SİYASET
Giriş Tarihi : 30-03-2024 00:35   Güncelleme : 09-04-2024 00:43

Yeniden Refah Partisi Adıyaman Belediye Başkan adayı Nazif Atalay: “Büyük Bir Zafere İmza Atacağız”

Yeniden Refah Partisi Adıyaman Belediye Başkan adayı Nazif Atalay, hafta sonu yapılacak yerel seçimler ile ilgili yaptığı açıklamada; “Türkiye’nin 3. büyük partisi olmamız ve gerekse sahada yaptığımız çalışmalar neticesinde en büyük zaferlere imza atacağımıza inancımız tamdır” dedi.

Yeniden Refah Partisi Adıyaman Belediye Başkan adayı Nazif Atalay: “Büyük Bir Zafere İmza Atacağız”

Atalay; “Aziz milletimizi hürmet ve muhabbetle selamlıyorum. Yeniden Refah Partisi olarak 31 Mart tarihinde yapılacak seçimler öncesinde üye sayısı bakımından bugün Türkiye’nin 3. büyük partisi olmamız ve gerekse sahada yaptığımız çalışmalar neticesinde en büyük zaferlere imza atacağımıza inancımız tamdır. Bizler tüm algı ve karalama kampanyalarına rağmen ülkemizin bu ekonomik ve sosyal buhrandan çıkışının doğru adresi ve milletimizin umudu olan Yeniden Refah partimizin en büyük zaferi için tüm teşkilatlarımız ve adaylarımızla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Aziz milletimizin partimize ve Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’a olan güveni ve teveccühü sorumluluğumuzu daha da artırmakta olup milletimize önce ahlaklı belediyeciliği daha sonra da milli görüş iktidarını yaşatmak için tüm teşkilatlarımızla bütün gücümüzle çalışacağımıza söz veriyoruz. Sizleri de Yeniden Refah Partimize destek olarak bu kutlu yürüyüştü bizimle olmaya davet ediyorum”

Atalay, 31 Mart seçimlerinde sandıkların açılmasıyla Yeniden Refah Partisi’nin güçlü bir çıkış yapacağını ifade ederek şunları söyledi; “Adıyaman Milli Görüş Belediyeciliği için hazır. İnşallah 1 Nisan sabahı ahlaklı belediyecilik nedir hep birlikte göreceğiz ve göstereceğiz. Merhum Erbakan hocamızın dediği gibi; ‘Bir Milli Görüş vardır, bir de diğerleri’. Adıyaman için hayallerimiz var. Adıyaman için yapılacakları işin ehli yapar, işin ehli olan da biziz. Bu nedenle inşallah halkımızın da desteği ile 1 Nisan’dan sonra belediye başkanı olarak şehrimiz için en iyisini yapacağız”

 

Ömer KarakuşÖmer Karakuş