SPOR
Giriş Tarihi : 30-04-2022 00:51

AKRA Gran Fondo Antalya’nın Kayıtları 2 Mayıs’ta Sona Eriyor

Amatör yol bisikleti yarışı AKRA Gran Fondo Antalya powered by AG Tohum, Covid-19 salgını sebebiyle verilen bir yıllık aranın ardından, amatör bisikletçileri dördüncü kez Antalya’da buluşturacak. 8 Mayıs 2022 Pazar günü gerçekleştirilecek organizasyonun son kayıt tarihi 2 Mayıs olarak belirlendi.

AKRA Gran Fondo Antalya’nın Kayıtları 2 Mayıs’ta Sona Eriyor

İlk kez gerçekleştirildiği 2018 yılından bu yana binlerce sporcuya ev sahipliği yapan organizasyon; yine Argeus Travel & Events ve Yedi İletişim tarafından, AKRA Hotels ana ve AG Tohum isim sponsorluğunda düzenlenecek.

Kaydolmak isteyenler 2 Mayıs 2022 tarihine kadar şu adresi ziyaret edebilirler: https://akragranfondoantalya.org/ 

Parkur yeniden kurgulandı

Antalya’da ve ülkemizde bisiklet kültürünün güçlenmesine ve daha fazla kişinin bisiklete ilgi duymasına katkı sağlayan organizasyonun parkuru da yeniden kurgulandı. Daha önce Antalya’nın merkez ilçelerinde düzenlenen yarış, bu yıl Antalya’nın Kemer ilçesinde gerçekleşecek.

98 km’lik AKRA Parkuru ve 49 km’lik AG Tohum Parkuru’nun başlangıç ve bitiş noktası, Kemer Cumhuriyet Meydanı olacak. Böylece Türkiye’nin dört bir yanından ve yurtdışından gelecek olan amatör bisikletçiler, bu sefer Antalya’nın farklı bir noktasında pedal basacak. Ayrıca Antalya ve Kemer’in doğal güzellikleri de iki parkur boyunca bisikletçilere eşlik edecek ve onlara benzersiz bir yarış deneyimi sunacak.

AKRA Gran Fondo Antalya powered by AG Tohum, şehirdeki heyecanın parçası olmak isteyen tüm amatör bisikletçileri Antalya’ya bekliyor.

Ömer KarakuşÖmer Karakuş