EKONOMİ
Giriş Tarihi : 10-03-2022 00:57

Ali Erdemoğlu’ndan Besni Turizmine Destek

Kızılin’in bölgenin turizm merkezi haline gelmesi için çalışmalar devam ederken bir destekte hayırsever hemşerimiz Ali Erdemoğlu’ndan geldi. Erdemoğlu, Kızılin’de düzenlenecek gezi turları için tekne bağışında bulundu.

Ali Erdemoğlu’ndan Besni Turizmine Destek

 

Kızılin’de tekne turları bu sezon itibariyle başlıyor. Vatandaşların Kızılin’in eşsiz güzelliklerini nehir üzerinden seyredebilmelerine imkan sağlayacak olan tekne turları için hayırsever hemşerimiz Ali Erdemoğlu destek verdi.

Erdemoğlu tarafından Besni Turizmine bağışlanan teknenin kabulü ise Köylere Hizmet Götürme Birliği Olağanüstü meclis toplantısında yapıldı.

Burada konuşan Besni Kaymakamı Nazlı Demir; “Bugün İl Genel Meclisi üyelerimiz, köy muhtarlarımız ile birlikte öncelikle Köylere Hizmet Götürme Birliğimizin Olağanüstü Meclis toplantısını yaparak hayırsever iş insanımız Ali Erdemoğlu (Merinos A.Ş) tarafından birliğimize bağışı yapılan ve ilçemizde turizm sektörünün canlanmasına önemli katkı sağlayacak olan gezi teknemizin bağış kabulünü gerçekleştirdik. Ardından İlçe Jandarma Komutanımız ve Emniyet Müdürümüzün katılımı ile köylerimize yönelik güvenlik ve istişare toplantımızı icra ettik. Özellikle havaların ısınmasıyla başlayacak olan düğün sezonu ve düğünlerde ateşli silah kullanımına yönelik uyarılarımızı gerçekleştirdik. Kazasız belasız sağlıklı huzurlu bereketli bir yıl olması dileğiyle katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: www.besniekspres.com

Ömer KarakuşÖmer Karakuş