YEREL
Giriş Tarihi : 15-03-2024 21:10   Güncelleme : 25-03-2024 17:28

Başhekim Sertan Acar’a Uluslararası Başarı Ödülü

Kocaeli Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr.Sertan Acar’a Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti tarafından başarı plaketi takdim edildi.

Başhekim Sertan Acar’a Uluslararası Başarı Ödülü

Beşeri ilişkileri  ve  güler yüzü ile  tüm hastalara ve hasta yakınlarına  her zaman yardımcı olan Gölcük ve Karamürsel halkı tarafından  takdir edilen Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr.Sertan Acar ’a  bugün Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti UGC  International Journalists Association Genel Başkanı Ahmet Öz ile Yönetim Kurulu Üyesi Hayrettin Eren  tarafından ziyarette bulunuldu.
Ziyaret esnasında konuşma yapan Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti UGC  International Journalists Association Genel Başkanı Ahmet Öz  “Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr.Sertan Acar ve mesai arkadaşlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutluyorum. Gölcük ve Karamürsel ilçe halkı tarafından  güzel çalışmaları  ile takdir edilen Başhekimimiz  Uzm.Dr.Sertan Acar’a Uluslararası Başarı Ödülü olarak başarı plaketini takdim etmekten büyük mutluluk duyuyorum. Başarılı çalışmalarının devamını diliyorum.” Dedi. 
Başhekim Acar’da Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti tarafından yapılan ziyaretten çok memnun kaldığını ifade etti.

Ömer KarakuşÖmer Karakuş