YEREL
Giriş Tarihi : 05-03-2024 11:47   Güncelleme : 15-03-2024 21:27

Bez ve Mama Alacak Güçleri Yok Çocukları İçin Uzanacak Yardım Eli Bekliyorlar

10 yıla aşkın bir süredir evli olan Mustafa ile Nihal Erdoğan çiftinin tüp bebek sonrasında dünyaya gelen ikiz bebeklerinden birinin tedavisi ve bakım masrafları aileyi kara kara düşündürüyor.

Bez ve Mama Alacak Güçleri Yok Çocukları İçin Uzanacak Yardım Eli Bekliyorlar

Engelli olarak. dünyaya gelen çocuğu Halit Hamza Erdoğan’ın ve Muhammed Ali Erdoğan’ın bakım masrafları için yetkililere ve hayır severlere seslenen Erdoğan ailesi çocuklarına uzanacak yardım elini bekliyor.

10 yıldan sonra tüp bebek sonrasında iki erkek çocuğa sahip olduklarını ifade eden baba Mustafa Erdoğan, “Adıyaman merkeze bağlı olan Akpınar Köyü’nde yaşıyorum. Yıllar sonra iki çocuğum oldu. Çocuklarımdan biri engelli olarak dünyaya geldi. Bu çocuğum yemek borusundan ameliyat oldu. Ayrıca kollarında dirsekten aşağı kemik olmadığı için bu çocuğumun ilerleyen zamanlarda ameliyat olması gerekiyor. Maddi durumum iyi olmadığı için ikiz çocuklarıma mama ve bez almakta güçlük çekiyorum. Zaten köyde yaşadığım için bir geçim kaynağım yoktur. Çocuklarımın bez ve mamalarını temin edebilmem için hayırseverlerimizden ve hayır işleriyle ilgilenen derneklerden yardım talep ediyorum. Çocuklarıma yardım etmek isteyen hayırseverlerimiz olursa 05364551805 nolu numaramdan bana ulaşabilirler” dedi.

Haber: Celil Kocataş

Ömer KarakuşÖmer Karakuş