SAĞLIK
Giriş Tarihi : 05-03-2024 12:12   Güncelleme : 15-03-2024 21:28

Gece Poliklinik Hizmeti Başlıyor

Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mehmet Şirik, Ramazan ayı dolayısıyla gece polikliniği hizmetinin başlayacağını duyurdu.

Gece Poliklinik Hizmeti Başlıyor

Başhekim Doç. Dr. Mehmet Şirik, yaptığı açıklamada, halka hizmeti ön planda tutmak, insanlara daha kaliteli sağlık hizmeti sunmak amacıyla çalışmalara aralıksız devam ettiklerini söyledi.
Önümüzdeki günlerde başlayacak Ramazan ayı dolayısıyla başlayacak olan bu hizmeti hayata geçireceklerini ifade eden Hastane Başhekimi Doç. Dr. Mehmet Şirik, Ramazan ayında gece poliklinikleri hizmetinin başlayacağını belirtti.
Vatandaşların mağdur olmaması için gece polikliniği hizmetine büyük önem verdiklerini kaydeden Hastane Başhekimi Doç. Dr. Mehmet Şirik, vatandaşların 7-24 sağlık hizmetlerine kesintisiz ulaşması için yoğun bir çaba sarf ettiklerini ifade etti.
8 Mart Cuma günü itibariyle Ramazan ayı için özellikle gündüz oruçlu olan vatandaşlarımız için 19.30 ve 21.30 saatleri arasında gece polikliniği hizmeti verileceğini duyuran Başhekim Doç. Dr.Mehmet Şirik,"Hastanemiz tarafından 8 Mart Cuma günü itibariyle Ramazan ayı için 19.30 ve 21.30 saatleri arasında gece polikliniği hizmeti verecektir. Ramazan ayı için vatandaşlarımıza sunulacak olan Göz, Kadın Doğum, Dahiliye, Ortopedi ve Çocuk Hastalıkları Polikliniğine 8 Mart Cuma günü itibariyle (MHRS) 182’den randevu alabilecekler. Ramazan ayı nedeniyle oruçlu olan ve hastaneye gelemeyen hastalarımızın mağdur olmamaları için gece hastanemize bekliyoruz".dedi.

Ömer KarakuşÖmer Karakuş