GÜNCEL
Giriş Tarihi : 14-01-2023 23:20   Güncelleme : 22-01-2023 01:45

Gökhan Durmuş Gazetecilerin Sorunlarını Dinledi

Kuzey Marmara turu kapsamında Türkiye Gazeteciler Sendikası (TGS) Genel Başkanı Gökhan Durmuş’un ikinci durağı Kocaeli oldu.

Gökhan Durmuş Gazetecilerin Sorunlarını Dinledi

İlk gün yerel medya çalışanları ile bir araya gelen Gökhan Durmuş, ikinci gün gazete ziyaretleri gerçekleştirdi. Pandeminin neden olduğu tiraj düşüşü, artan maliyetler ve medya sektörünün geleceği görüşmelerde öne çıkan gündem başlıkları oldu.

Kocaeli’nde yerel medyanın halen güçlü olmasının umut verici olduğunu vurgulayan Gökhan Durmuş, “Kentte gazetecilik konusunda bir ısrar var ve bu çok değerli. Bunu sendikal mücadele ile örgütlülüğe de dönüştürerek kalıcı hale getirmeliyiz” sözleriyle gazetecileri TGS’ye davet etti.

Gökhan Durmuş yapmış olduğu açıklamada; “Ziyaret sırasında gösterdikleri ev sahipliği için Demokrat Kocaeli Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mevlüt Soysal’a, Çağdaş Kocaeli Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Sadun Çetin'e, Özgür Kocaeli Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Adem Turgut’a, Kocaeli Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Mesut Akbulut’a, Bağımsız Kocaeli Haber Sitesi Genel Yayın Yönetmeni Uğur Enç’e, Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Sebahattin Aydın’a ve Kocaelili gazetecilere teşekkür ederim” dedi.

 

Ömer KarakuşÖmer Karakuş