SİYASET
Giriş Tarihi : 15-03-2024 21:45   Güncelleme : 25-03-2024 17:29

Halil Akbuğa Köyleri Karış Karış Geziyor Çiftçinin Sorununu Yerinde Dinledi, Destek İstedi

Genel seçimlerin yaklaştığı bugünlerde yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdüren Yeniden Refah Partisi Adıyaman İl Genel Meclis adayı Halil Akbuğa, gittiği her yerde vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor. Adıyaman’ın temel sorunlarına parmak basarak, vatandaşların taleplerini dinleyen Yeniden Refah Partisi Adıyaman İl Genel Meclis adayı Halil Akbuğa, yaşlı genç demeden herkesin sorunlarının çözümü için çalışmalarını sürdürüyor.

Halil Akbuğa Köyleri Karış Karış Geziyor  Çiftçinin Sorununu Yerinde Dinledi, Destek İstedi

Adıyaman’ın bütün köylerinde çalışmalarını sürdüren Yeniden Refah Partisi Adıyaman İl Genel Meclis adayı Halil Akbuğa, yıllardır söz verilen ancak bir türlü hayata geçmeyen Bebek 1, Bebek 2 ve Aslanoğlu sulama projelerinin hayata geçmesiyle birlikte Adıyaman’ın ovasındaki çiftçilerin ekonomik kazançlarının artacağını vurguladı.

“Halkımızın destekleriyle seçimi kazanacağız”

Yapmış olduğu köy ziyaretlerinden vatandaşlardan yoğun bir teveccüh gören Yeniden Refah Partisi Adıyaman İl Genel Meclis adayı Halil Akbuğa, projelerini şu şekilde anlattı; “Halkımızın destekleriyle seçimi kazanacağız. Göreve geldiğimde ilk projem suluma projelerinin hayata geçirilmesidir. Adıyaman’da uzun yıllardır söylenen ancak bir türlü hayata geçirilmeyen Bebek 1, Bebek 2, Aslanoğlu sulama pompaj istasyonlarının hizmete açılması için gece gündüz demeden çalışacağım. Adıyaman ilimizin sınırları içerisinde yer alan Atatürk Barajı’ndan ilimiz hiçbir şekilde faydalanamıyor. Bu projelerin bugüne kadar hayata geçmemesi çiftçilerimizin kuru tarım yapmasına neden olmaktadır. Yanı başımızda bulunan Şanlıurfa ilinden sonra Atatürk Barajı’nın suyu Mardin iline kadar gitmektedir. Adıyaman ilimizde toprak suyla buluşmadığı için çiftçilerimiz kuru tarım yaparak ancak masraflarını çıkarabilmektedir. Bu sebeple Bebek 1, Bebek 2, Aslanoğlu projeleri çiftçilerimiz için olmazsa olmaz projelerdir. Bu projeler ilimizin ekonomisine katkı sunacak çok önemli bir projedir. Bu projenin ilimize kazandırılması için yetkililerle görüşmeler yaparak, çalışmaların takipçisi olacağım.”

“Bizler halkımıza hizmetkar olacağız”

Tütünün Adıyaman’da önemli bir geçim kaynağı olduğunu söyleyen Halil Akbuğa, seçmenlerine seslenerek, “Tütün Adıyaman ilimizin olmazsa olmazıdır. Tütünün önündeki bütün engellerin kaldırılması için yoğun bir şekilde çalışmalar yaparak Yeniden Refah Partisi olarak bu konun mecliste çözülmesi için dosyalar hazırladık. Bu konuda Yeniden Refah Partisi’nin milletvekilleriyle birlikte bu sorunun çözümü için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Çalışmalarımızla tütünde kota kalkacak, yerli ve milli tütünümüz marka haline getirilecektir. Tütünden elde edilen gelirlerle geçmiş dönemlerde birçok vatandaşımız ev, araba, traktör almıştı. Hatta birçok vatandaşımız tütün parasıyla çocuklarını evlendirerek, onlara yeni bir yuva kurmuştu. Tütünün önündeki engelleri kaldırdığımızda o eski günlere çiftçilerimiz dönecektir. Yeniden Refah Partisi olarak tütünün önündeki bütün engelleri kaldırarak çiftçilerimizin yanında olacağız. Tütün çok büyük bir gelir kapısıdır. Ve ilimizin en önemli geçim kaynağıdır. Çiftçilerimiz bize güvensinler, mührü bize verdiklerinde onların haklarını nasıl savunduklarımıza şahit olacaklardır. Bizler halkımıza hizmetkar olacağız” diye konuştu.

“Göreve geldiğimizde parkesiz köy yolları bırakmayacağız”

Gittiği köy gezisinde vatandaşlarla sohbet eden Halil Akbuğa, projelerini şu şekilde anlattı; “Günümüzde halen parkesiz köylerin olduğuna şahit oluyoruz. Göreve geldiğimizde parkesiz köy yolları bırakmayacağız. Köylerde okul ve taziye evleri yapacağız. Tüm köylerde eksikleri tespit edip, sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağız. Adil düzen ve eşitlik göstereceğiz. Tüm köylerde doktor ve öğretmenler olması için halkımızın yanında olacağız. Adil düzeni yerelden kuracağız. Yetimin hakkını koruyacağız. Genel seçimlere günler kala çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Adıyaman’da Yeniden Refah Partisi’ne yoğun bir şekilde ilgi var. Bu ilgiden dolayı bütün halkımıza çok teşekkür ederim. Aynı zamanda gittiğimiz her yerde desteklerimi bizden esirgemeyip, dualarını eksik etmeyen yaşlılarımız var. Bizler Milli Görüş geleneğinden gelen bir partiyiz. Halkımız bize destek vererek bu seçimde zaferle çıkacağımızı söylüyor. Allah’ın izni ile bu seçimde halkımızın destekleriyle seçimi kazanacağız. Ve halkımızın hizmetkarı olarak onların bütün sorunlarının çözümü için gecemizi gündüz yapacağız.”

Haber: Ömer Karakuş

Ömer KarakuşÖmer Karakuş