YEREL
Giriş Tarihi : 09-03-2024 18:36   Güncelleme : 18-03-2024 13:47

Kemal Karacehennem Kabri Başında Anıldı

Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcılarından Kemal Karacehennem’i, ölümünün yedinci yılında Karşıyaka Mezarlığı’ndaki kabri başında anıldı.

Kemal Karacehennem Kabri Başında Anıldı

Karacehennem için düzenlenen anma törenine, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nazmi Bilgin, Başkan Vekili Savaş Kıratlı, Başkan Yardımcısı Yusuf Kanlı, Mali Sekreter Ali Topçu, Onur Kurulu Üyeleri Mustafa Yoldaş ile Abdi Pehlivan, Cemiyetimiz Üyeleri Ahmet Bilecen, Kılıç Aslan Tözüm ile Yılmaz Çamdalı, Onursal üyemiz Nejla Timurçin, Karacehennem’in kardeşi Serap Çelebi ile oğlu Çağan Çelebi ve çok sayıda Cemiyet personeli katıldı.

Bilgin, “Kemal’in ölümünü asla kabullenmedim”

Törende konuşan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nazmi Bilgin, “Zaman dediğimiz şey bizler için çok çabuk geçiyor ama bunu bir de yakınlarına sormak gerekiyor. Ben Kemal’in ölümünü asla kabullenmedim. Hala Cemiyet’in kapısından muzip gülüşüyle girecekmiş gibi geliyor. Kemal benim önemli dayanaklarımdan biriydi, kolum kanadımdı. Ben bir kolumu kaybettim, dostumu kaybettim. Onu çok arıyorum. Cemiyet’te her beş sohbetten birinde Kemal’in yaptıkları konuşuluyor. Umarım biz gittikten sonra da konuşulur, hatırlanır. Umarım burada dua edenleri çok olur.Kemal bize ‘Arkamdan dua etmeyin’ demişti ama onu sevgiyle yâd ediyoruz. Kalbimizde her zaman yeri olacak. Umarım hayatımızda Kemal Karacehennem gibi dostlar olur ve hiç eksilmez. Dostun eksikliği hiçbir şeyle kıyaslanamaz. Onu sevgiyle ve özlemle anıyoruz” dedi.

Ömer KarakuşÖmer Karakuş