KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 27-12-2022 21:14   Güncelleme : 07-01-2023 02:21

Mehmet Ali Öztürk TÜYAP’ta Okurlarıyla Buluştu

Gazetemiz yazarlarından Mehmet Ali Öztürk, 2022 TÜYAP İstanbul Kitap Fuarı’nda okuyucularıyla buluştu. Adıyamanlı olan yazarımız Mehmet Ali Öztürk, kaleme aldığı “Mezar Taşı Olmayan Kadın” adlı kitabıyla okuyucularıyla bir araya gelmenin heyecanını yaşadı.

Mehmet Ali Öztürk TÜYAP’ta Okurlarıyla Buluştu

Türkiye’nin en çok ziyaret edildiği 2022 TÜYAP İstanbul Kitap Fuarı’nda okuyucularının kendisine gösterdiği ilgiden oldukça memnun olan Öztürk, yayın evinin standına gelerek kendisiyle tanışan, kitap imzalayan bütün okuyucularına teşekkür etti.

Katıldığı kitap fuarı hakkında açıklamada bulunan Mehmet Ali Öztürk, “Adıyamanlı bir yazar olarak böylesine önemli fuarlara katıldığım için kendimi çok mutlu hissediyorum. 2022 TÜYAP İstanbul Kitap Fuarı ülkemizin en çok ziyaret edilen fuarları arasında yer almaktadır. Çanakkale’nin Çan ilçesinden buraya gelerek fuara katıldım. Yeni çıkan “Mezar Taşı Olmayan Kadın” adlı kitabıma okuyucularımın ilgisi oldukça iyiydi. Böylesine önemli fuarlara katılmakta biz yazarlar açısından oldukça önemli. Yazmış olduğumuz kitaplarımızı okuyan okuyucularımızın bizlerle tanışarak kitabımız hakkında düşüncelerini dile getirmeleri tarif edilemez bir duygudur. “Geliştiren ve Değiştiren Hikayeler” adlı ilk kitabımı 2019 yılında okuyucularıma sunmuştum. O kitabımda okuyucularım tarafından oldukça beğenilmişti. Son kitabımda okuyucularım tarafından oldukça beğenildi. İstanbul gibi metropol bir şehirde çok önemli yazarlar ile bir arada olduğum içinde ayrıca çok mutluyum. Fuara gelen insanlara baktığımızda her yaş grubundan insanların burada olması biz yazarları oldukça mutlu etti. Böylesine anlamlı bir organizasyonu düzenleyen herkese çok teşekkür ederim” dedi.

Haber: Fatma Karakuş

Ömer KarakuşÖmer Karakuş