GÜNCEL
Giriş Tarihi : 13-05-2022 00:46

Ömer Karakuş TGS’ye Üye Oldu

Gazetemiz Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ömer Karakuş, genel merkezi İstanbul’da bulunan ve basın camiası içerisinde ülkemizin en etkili sivil toplum kuruluşları arasında yer alan Türkiye Gazeteciler Sendikası’na (TGS’ye) üye oldu.

Ömer Karakuş TGS’ye Üye Oldu

Basın camiasının meslek duayenleri tarafından kurulduktan sonra gazetecilerin özlük haklarını korumak adına çalışmalarını sürdüren Türkiye Gazeteciler Sendikası (TGS) aynı zamanda Türkiye’nin her ilinde gazetecilerin yanında bulunan bir sivil toplum kuruluşu olarak ta biliniyor.

Gazetemiz Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ömer Karakuş’un üyelik başvurusunu kabul eden Türkiye Gazeteciler Sendikası (TGS) Genel Başkanı Gökhan Durmuş, “Ömer Karakuş’un TGS ailesi içerisinde olması bizleri mutlu etti. Sendika olarak her zaman gazetecilerin yanında olduk ve olmaya devam ediyoruz. Ülkemizin farklı illerinde görev yapan gazetecilerde TGS ailesi içerisindeler. TGS’ye üye olan Ömer Karakuş’a aramıza hoş geldin diyerek, meslek hayatında başarılar dilerim” dedi.

Türkiye Gazeteciler Sendikası (TGS) gibi köklü bir sivil toplum kuruluşuna üye olduğu için çok mutlu olduğunu söyleyen Ömer Karakuş, “TGS ailesi içinde olmak apayrı bir duygu. Meslekte duayen büyüklerimizin yer aldığı TGS ailesine üyeliğimi kabul eden TGS Genel Başkanımız Sayın Gökhan Durmuş’a çok teşekkür ederim. Gazetecilik mesleğimde 19. yılın içerisine girmiş bulunuyorum. Çok zor koşullarda çalıştığımız o günlerden bugünlere geldik. Gazetecilik sürekli olarak mücadele gerektirir. Aynı zamanda gazetecilik bir okul gibidir. Bu meslekte devam ettiğimiz sürece meslek büyüklerimizden daha öğreneceğimiz çok şey var. Bu anlamda Türkiye Gazeteciler Sendikası (TGS) gibi önemli bir kuruluşun üyesi olduktan sonra meslek büyüklerimizden gazetecilik adına öğreneceklerimiz olacaktır. Böylesine önemli bir kuruluşa Adıyaman’da Haber Gazetesi adına üye olduğum için çok mutluyum. Gazetemiz yerelden geneli kapsayan her habere sayfalarında veriyor. Bu anlamda gazetemizin bütün emektarlarına çok teşekkür ederim” diye konuştu.

Haber: Emine Karakuş

Ömer KarakuşÖmer Karakuş