SİYASET
Giriş Tarihi : 18-03-2024 13:19   Güncelleme : 25-03-2024 17:29

Polat: “Şeffaf Olacağız, Tasarruf Tedbirlerini Üst Seviyede Tutacağız”

AK Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı Ziya Polat, tasarruf temelli belediyeciliği üst seviyede tutacaklarını belirterek; “Adıyaman Belediyesinin bir kuruşunu dahi ziyan etmeyeceğiz ve gelirlerimizi şehrimizde yaşayan vatandaşlarımızın refahı ve huzuru için harcayacağız.” dedi.

Polat: “Şeffaf Olacağız, Tasarruf Tedbirlerini Üst Seviyede Tutacağız”

31 Mart Seçimleri öncesi saha çalışmalarına ara vermeden devam eden AK Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı Ziya Polat, Akmercan Adıyaman Doğalgaz Bölge Müdürlüğü, AFAD, GAMER ve 112 Acil İstasyonu ziyaret ederek, idareciler ve kurum çalışanlarıyla bir araya geldi. 
Daha sonra Altınşehir Mahallesinde esnaf ziyareti yapan Polat ardından AK Parti Adıyaman Milletvekili Doç. Dr. Resul Kurt’un vefat eden annesi için düzenlenen cenaze programına katıldı. 
Konteyner Kentlere ziyaretlerine de ara vermeden devam eden Polat, İYİ Parti Eski Merkez İlçe Başkanı iş insanı Hakan Karaaslan ile de bir araya geldi. 
Adıyaman ASKF Başkanı Cenap Taşkın’ın ev sahipliğinde düzenlenen iftar programında spor kulüplerinin yönetici ve oyuncularıyla da bir araya gelen Polat; “Gençliğinde sporla yakından ilgilenen, bugün de fırsat buldukça spor yapan biri olarak sporun ve sporcunun yanında olmaya büyük önem vereceğim. Tüm spor kulüplerimize katılacakları müsabakalarda başarılar diliyor, nazik ev sahiplikleri için teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı. 
Karapınar Mahallesinde, önceki dönem AK Parti Kadın Kolları Başkanı Perihan Gümüş’ün ev sahipliğinde vatandaşlarla da buluşan Polat, İl Genel ve Belediye Meclis üyeleriyle istişare toplantısına katıldı. 
Meclis üyelerinin görüş ve önerilerini dinlediklerini aktaran Polat; “2019-2024 yılları arasında şehrimize önemli hizmetlerin gelmesine vesile olan Belediye ve İl Genel meclis üyelerimizle buluşarak Adıyaman’ımızı konuştuk. 5 yıllık görev süreleri içerisinde omuz omuza vererek şehrimizin gelişmesine katkı sağlayan meclis üyelerimizle hayata geçireceğimiz projeler hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Ortak paydamız olan kadim şehrimiz Adıyaman’ımıza görev sürelerinden sonraki süreçte de tecrübeleriyle fayda sağlayacaklarına inandığım tüm dostlarıma samimi tavırları için teşekkür ediyor, bundan sonraki yaşantılarında kendilerine esenlikler diliyorum.” ifadelerini kullandı.  
Şeffaf belediyecilik projeleriyle israfı önleyeceklerini ve tasarruf temelli belediyecilik dönemi başlatacaklarını vurgulayan Polat; “Seçime artık 2 hafta kaldı. Bizler de bu kapsamda tempomuzu arttırarak şehrimizde her yere gitmeye, her vatandaşımıza ulaşmaya çalışıyoruz. AK Kadrolarımız sahada aktif bir şekilde çalışıyor. Bu davaya inanmış, gönül vermiş herkes seçimler için gecesini gündüzüne katmış vaziyette. Ben buradan teşkilatımızın tüm mensuplarına özverili çalışmaları için teşekkür ediyorum. Tabi biz gittiğimiz yerlerde sorun ve talepleri de dinliyoruz, hayata geçireceğimiz projelerimizi de anlatıyoruz. Adıyaman’ımızın her açıdan büyümesi ve gelişmesi için yapacağımız projelerin en önemlisi elbette şeffaf belediyecilik projeleri. Bizler göreve gelirsek Adıyaman Belediyesinin bir kuruşunu dahi ziyan etmeyeceğiz ve gelirlerimizi şehrimizde yaşayan vatandaşlarımızın refahı ve huzuru için harcayacağız. Yapacağımız her harcamada tüyü bitmemiş yetimin hakkını gözeteceğiz. Adıyaman halkına hesap verebilir şekilde harcamalar yapacağız ve tasarruf tedbirlerini en üst seviyede tutacağız.” şeklinde konuştu.
Polat’a günlük programında AK Parti Adıyaman Milletvekili Doç. Dr. İshak Şan, AK Parti İl Başkanı Emrah Erkan Bulucu, Merkez İlçe Başkanı Ziya Başaran, Kadın Kolları Başkanı Av. Saliha Diler, Gençlik Kolları Başkanı Mevlüt Kuştepe ve teşkilat mensupları eşlik etti.

Ömer KarakuşÖmer Karakuş