SİYASET
Giriş Tarihi : 18-03-2024 13:22   Güncelleme : 25-03-2024 17:30

Polat: “Şehrimizi Turizmde Cazibe Merkezi Yaparak Ekonomimize Katkı Sağlayacağız”

AK Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı Ziya Polat, hayata geçirecekleri projelerle Adıyaman’ı turizmde cazibe merkezi haline getireceklerini ve en önemli projelerden birinin Konaklamalı Baraj Sahili Projesi olduğunu belirterek; “Atatürk Barajı havzasında bulunan alanda hayata geçireceğimiz Konaklamalı Baraj Sahili Projemizle rekreasyonel alanlar ve günü birlik konaklama alanları oluşturarak vatandaşlarımıza dinlenme ve eğlenme imkanı sunacağız ve şehrimizin turizm potansiyelini arttırarak ekonomimize katkı sağlayacağız.” dedi.

Polat: “Şehrimizi Turizmde Cazibe Merkezi Yaparak Ekonomimize Katkı Sağlayacağız”

31 Mart seçimleri kapsamında çalışmalarına ara vermeden yoğun tempoda devam eden AK Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı Ziya Polat, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek projelerini anlatmayı sürdürdü. 
Seçim Koordinasyon Merkezinin belirlediği program çerçevesinde Yeni Mahalle Spor Salonunda düzenlenen 2023-2024 Eğitim-Öğretim sezonu Okul Sporları Halk Oyunları İl Birinciliği Müsabakalarına katıldı. 
2024-2029 döneminde hayata geçirmeyi planladıkları projelerin tanıtım kitapçığını da dağıtan Polat; “Marka Projelerimizin yer aldığı kitapçığımız şehrimizin her noktasına ulaştırılıyor. Bizler de gittiğimiz yerlerde hem kitapçığımızı veriyoruz hem de projelerimizi anlatıyoruz. AK kadrolarımıza özverili çalışmaları için teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı. 
CHP’DEN İSTİFA EDEREK AK PARTİ’YE GEÇTİLER
Günlük programı kapsamında Seçim Koordinasyon Merkezinde vatandaşlarla buluşan Polat, CHP’de çeşitli kademelerde görev yaptıktan sonra istifa ederek AK Parti’ye katılanlara rozetlerini taktı. 
Burada yaptığı konuşmada katılımlarından ötürü vatandaşlara teşekkür eden Polat; “Bizlere inanarak destek olmak amacıyla partimize katılan vatandaşlarımıza rozetlerini taktık. AK davamıza, kutlu yürüyüşümüze, milletin partisine hoş geldiniz. Hayırlı, uğurlu olsun.” dedi. 
Daha sonra Gönül Buluşmaları adını verdiği mahalle toplantıları kapsamında Yeşilyurt ve Siteler Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelen Polat, projelerini anlattı, dua ve destek istedi. 
ADIYAMAN TURİZMDE CAZİBE MERKEZİ OLACAK
104 başlıkta açıkladıkları projelerle Adıyaman’ı ak ettiği noktaya ulaştıracaklarının altını çizen Polat; “Hayata geçireceğimiz projelerle Adıyaman’ı turizmde cazibe merkezi haline getireceğiz. Tabi bizim en önemsediğimiz projeler arasında turizm projeleri geliyor. Atatürk Barajı havzasında bulunan alanda hayata geçireceğimiz Konaklamalı Baraj Sahili Projemizle rekreasyonel alanlar ve günü birlik konaklama alanları oluşturarak vatandaşlarımıza dinlenme ve eğlenme imkanı sunacağız ve şehrimizin turizm potansiyelini arttırarak ekonomimize katkı sağlayacağız.” şeklinde konuştu.
Polat’a günlük programında AK Parti Adıyaman Milletvekili Doç. Dr. İshak Şan, AK Parti İl Başkanı Emrah Erkan Bulucu, Merkez İlçe Başkanı Ziya Başaran, Kadın Kolları Başkanı Av. Saliha Diler, Gençlik Kolları Başkanı Mevlüt Kuştepe ve teşkilat mensupları eşlik etti.

Ömer KarakuşÖmer Karakuş