SPOR
Giriş Tarihi : 21-08-2023 15:20   Güncelleme : 17-09-2023 23:22

TSYD Konya’dan Kavuş’a Ziyaret

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Konya Şube Başkanı Murat Dönmez ve şube yöneticileri, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş’u ziyaret ederek, bir süre görüştü. Ziyarette karşılıklı fikir alışverişinde bulunulurken, Konya sporunun gelişmesi noktasında işbirliği yapılmasına karar verildi.

TSYD Konya’dan Kavuş’a Ziyaret

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Konya’nın sportif anlamda her geçen gün büyüdüğünü, yeni spor tesislerinin kazandırıldığını anımsatarak, “Meram Belediyesi olarak ilçeye spor merkezleri kazandırma adına önemli çalışmalar yapıyoruz. Bununla birlikte belediyemizin Spor Kulübünün sporcuları da hemen hemen her branşta Konya’mızı, Meram İlçe’mizi en iyi şekilde temsil edip kürsüye çıkarak, bizleri gururlandırıyorlar. Ayrıca, ilçe gençliğinin hızla gelişen dijital dünya teknolojilerini yakından takip edebilmeleri ve kendilerini geliştirip yeni projeler üretebilmeleri amacıyla hayata geçirdiğimiz Konya’nın ilk e-spor merkezimizde çok güzel projeler hayata geçiriliyor. Amacımız geleceğimizin teminatı olan gençlerimize en iyi hizmeti sunabilmek” dedi.

 

TSYD Konya Şube Başkanı Murat Dönmez’de her geçen gün büyüyen ve gelişen Meram ilçemizin sportif başarılar ve spor tesisleri konunda da önemli bir ivme kazanmasının gelecek adına umut verici olduğunu söyledi.

Ziyarette, TSYD Konya Şube Başkanı Murat Dönmez, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş’a spora ve TSYD Konya Şubesine verdiği desteklerden dolayı Cumhuriyetimizin 100., TSYD’nin de kuruluşunun 60. Yılı nedeniyle özel logolu olarak yaptırılan fincan takımı hediye etti.

 

Ziyarette TSYD Konya Şubesi yöneticiler, Mürsel Çetin, Hüseyin Avni Uğur ve Ferhat Türkoğlu’da hazır bulundu.

Ömer KarakuşÖmer Karakuş