SİYASET
Giriş Tarihi : 30-03-2024 00:04   Güncelleme : 03-04-2024 21:52

Atalay: “1 Nisan Yeniden Refah Partisinin Zaferi Olacaktır”

Yeniden Refah Partisi Adıyaman Belediye Başkan adayı Nazif Atalay, seçimlere sayılı günler kala seçim çalışmalarında vites yükseltti.

Atalay: “1 Nisan Yeniden Refah Partisinin Zaferi Olacaktır”

Yeniden Refah Partisi Adıyaman Belediye Başkan adayı Nazif Atalay, seçim çalışmalarında yoğun ilgiyle karşılanıyor. Ev toplantıları, kurum ziyaretleri, konteyner kent ziyaretleri yapan Atalay, gittikleri yerlerde kendilerine gösterilen teveccühten memnun.

Halkla iç içe olarak kampanyasını Yeniden Refah Partisi il teşkilatıyla birlikte sürdüren Atalay, “Bütün samimiyetimle söylüyorum kazanacağımıza inanıyoruz. Özümüzde gayret var, şehrimize halkımıza hizmet etmek için önce ahlak ve çalışkanlık diyerek yola çıktık. Halkımızın Milli Görüş belediyeciliğiyle buluşmasına 4 gün kaldı” dedi.

Atalay; “Biz önce Allah’a güveniyoruz sonra ekibimize güveniyoruz biz kendimize güveniyoruz. Alanında uzman 5 ekibimiz Avrupa Birliği projeleri destek unsurları ve teşviklerle ilgili gecesine gündüzüne katarak çalışıyor. Dolayısıyla biz onlarla beraber kendimize güveniyoruz. Çünkü bizim geçmişimiz var. Biz Milli Görüş çizgisinde Rahmetli Erbakan hocamızın yolunda yürüyoruz. Biz sahayı biliyoruz, nerede sıkıntı var biliyoruz. Milli Görüş belediyeciliği faize karşı bir belediyeciliktir. Milli Görüş belediyeciliği milli ve yerli ekonomiyle üretim üretim üretim demektir. 89’da ve 94’te Türkiye’de Refah Partisi 89 ve 94’ün ruhuyla ve 95’in şahlanışıyla bütün Türkiye Refahla şahlandı, üretime geçti. Biz gelir gelmez Adıyaman’ı eski Adıyaman’dan daha iyi yapmak için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışacağız. Bizim ilk projemiz kentsel dönüşüm, yerinde dönüşüm, insanlara konut ve iş yerlerini mutlaka ivedilikle yapmamız gerekiyor. Allah’ın izniyle 1 Nisan Yeniden Refah Partisinin zaferi olacaktır. Garibanın zaferi olacaktır, fakir fukaranın zaferi olacaktır. Adıyaman’da yaşıyorsak Adıyaman’ın havasını teneffüs ediyorsak, suyunu içiyorsak bizim Adıyaman’a vefa borcumuz var. Bu vefa borcumuzu ödeyeceğiz. Hep beraber biz ortak akılla daha iyi bir Adıyaman meydana getirmek için çalışacağız. Bizler istişare kültürünü geliştirerek hep beraber olursak Adıyaman niye yaşanabilir bir kent olmasın. Bizim sevdamız Adıyaman, aşkımız Adıyaman. Kader gayrete âşıktır. Bizde bu memleketin sokaklarına aşığız. Biz bu şehrin katma değerine katsı sunmak için hizmetkâr olmak istiyoruz”

Ömer KarakuşÖmer Karakuş