SİYASET
Giriş Tarihi : 30-03-2024 00:27   Güncelleme : 09-04-2024 00:43

Polat: “Gerçek Belediyecilik Vizyonumuz, Güçlü Kadromuz ve Projelerimizle Şehrimizi Yönetmeye Hazırız”

AK Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı Ziya Polat, Gerçek Belediyecilik vizyonuyla başlattıkları yerel seçimlerde son günlere girdiklerini anımsatarak; “Güçlü Kadromuz ve şehrimizin kalkınmasına ve gelişmesine katkı sağlayacak vizyon projelerimizle şehrimizi yönetmeye hazırız.” dedi.

Polat: “Gerçek Belediyecilik Vizyonumuz, Güçlü Kadromuz ve Projelerimizle Şehrimizi Yönetmeye Hazırız”

31 Mart seçimlerine günler kala sahada çalışmalarına aralıksız şekilde devam eden AK Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı Ziya Polat, son ana kadar çalışmaya devam edeceklerini vurguladı. 
Organize Sanayi Bölgesindeki işletmeleri de ziyaret eden Polat, çalışanlarla bir araya geldi, dua ve destek istedi. 
Konteyner Kentlere ziyaretlerini de sürdüren Polat, Cumhur İttifakı ortağı MHP İl Teşkilatı tarafından düzenlenen iftar programında teşkilat üyeleriyle buluştu.
Polat, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ederek; “Cumhur İttifakı ortağımız MHP İl teşkilatı ile iftar programında buluştuk. Değerli İl Başkanımız Sn. Ali Önat, Merkez İlçe Başkanımız Sn. Mustafa Kaygusuz ve yönetimlerine misafirperverlikleri ve destekleri ötürü teşekkür ederim.” şeklinde konuştu. 
Seçim Koordinasyon Merkezinde vatandaşlarla da buluşan Polat, Gönül Buluşmaları kapsamında mahallelerde vatandaşlarla bir araya geldi. 
Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Polat, ilgilerinden ötürü teşekkür etti. 
Seçime günler kala gezilerine devam ettiklerini anımsatan ve son ana kadar çalışmaya devam edeceklerini vurgulayan Polat; “Adaylığımız açıklandığı günden beri sahadayız. Uzun bir maratonun sonuna doğru yaklaşıyoruz. Sahada gördüğümüz ilgi seçim zaferimizi şimdiden müjdeliyor. Bizler de bu anlamda şehrimizi yönetmek için ciddi hazırlıklar yaptık. Güçlü Kadromuz ve şehrimizin kalkınmasına ve gelişmesine katkı sağlayacak vizyon projelerimizle şehrimizi yönetmeye hazırız. İnşallah 1 Nisan Adıyaman için yeni bir başlangıcın miladı olacak. Ben tüm gezilerimizde bizlere yoğun ilgi gösteren vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun.” 
Polat’a gezilerinde AK Parti Adıyaman Milletvekilleri, İl Başkanı, Merkez İlçe Başkanı, Kadın Kolları Başkanı ve Gençlik Kolları Başkanı ile teşkilat mensupları eşlik etti.

Ömer KarakuşÖmer Karakuş