DOLAR 0,0000
EURO 0,0000
STERLIN 0,0000
ALTIN 000,00
BİST 00.000
Mahmut Tekin
Mahmut Tekin
Giriş Tarihi : 10-11-2024 15:46

Adıyaman Basını Görevini Yapıyor Mu?

(Bağımsız Kürsü)

Önce, değerli hemşehrimiz Adıyaman sevdalısı üniversitemizin rektörü, PROF.DR. MEHMET KELEŞ’İ canı gönülden kutlayalım.

Neden mi?

Kısa dönemde birçok olumlu çalışmaları yanında, sanata ve sanatçıya göstermiş olduğu ilgi ve alakayla, birçok konuda sesimizi tüm Türkiye’ye duyuran benimde çok yakın dostum olan KÂHTALI MIÇE sahip çıkıp vefa örneğini gösterip ismini (ADYÜ) Devlet Konservatuarına vererek, memleketin değerlerine sahip çıktığı için!

İyi ki varsınız!

KADER VE ADIYAMAN BASINI:

KADER OKAN, 27 yaşında 2 çocuk annesi Kahta’da yaşıyor. Hayat şartlarıyla en ağır şekilde mücadele edip, kâğıt toplayarak 2 çocuğuna bakmak için gece gündüz çalışan, elli öpülecek bir anne!

Eşi tarafından bıçaklı saldırıya uğrayıp, 4 yerinden bıçaklanıyor.

Uzaklaştırma kararları, darp raporlarına rağmen korku ve şiddetten bir türlü kurtulamıyor.”BİR KADIN CİNAYETİ DAHA YAŞANMASIN” “ÇOCUKLARIM ANNESİZ KALMASIN” diye feryat ediyor!

Tüm bunlara rağmen yetkililerden gerekli desteği göremediği gibi, ADIYAMAN’DA konteynerde yaşayan ablasının yanına sığınıyor, Burası içinde AFAD’DAN talimat geliyor “HAK SAHİBİ DEĞİLSİNİZ ÜÇ GÜN İÇİNDE KONTEYNERİ BOŞALT” deniliyor!

Kocası, sığındığı konteynerin kapısı kırıp yine darp ediyor!

KADER iki çocuğu ile ortada kalıyor, güvenli bir barınma yeri istiyor, ancak kimse KADER’İN bu sesini duymuyor!

PEKİ, KADERE KİM SAHİP ÇIKIYOR?

İşte, o zaman-zaman yağcı, yalaka, paracı, yandaş, görevini yapmıyor racon kesiyor, denilen ADIYAMAN BASINI sahip çıkıp KADER’İN sesi oluyor, nefesi oluyor!

Edindiğimiz bilgiye göre, ADIYAMAN merkezli “PERRE HABER AJANSI” KADER’LE ilgili haberi yapıp abonelerine servis yapıyor. MERCAN TELEVİZYONU canlı –canlı KADER’İN, kaderini TÜRKİYE ile paylaşıyor.

Biz, başta vali ve belediye başkanları olmak üzere, tüm yetkili kuruluşlara, bumu sizin vicdan ve merhametiniz, yerin dibine girsin böyle vicdan ve merhametiniz diyecektik ki;

Yine basından edindiğimiz bilgiye göre, yetkili ve ilgililerden önce bu sese kulak veren AK PARTİ İL BAŞKANI BÜLENT KAPLAN KADERSİZ, KADERE sahip çıkıyor.

Yetkili kurumlarla ilişkiye geçiyor, ilgili tüm birimlerle koordinasyonu sağlıyor, çocuklara maaş bağlanıp, gizli tutulacak bir şekille barınma sorunu hallediliyor!

İşte, zorluklar içerisinde yayın hayatını sürdüren, zaman-zaman belli bir kesim tarafından yersiz ve sebepsiz bir şekilde suçlanan, ADIYAMAN BASINI yine kamuoyu oluşturup görevini yapıyor, KADER’İN kadersizliğinin ortağı oluyor!

 mahmuttekin02@hotmail.com

NELER SÖYLENDİ?
@
Mahmut Tekin

Mahmut Tekin

DİĞER YAZILARI BİRTAKIM İMKANLARI KULLANAMIYORUZ! BU ÇAĞRIDA ZİRAAT ODALARINA!.. İKİ YILDA NE DEĞİŞTİ, NE DEĞİŞMEDİ? VEKİLİMİZDEN BİLGİLENDİRME NOTLARI!.. SÖYLEMEKTEN DİLİMİZDE TÜY BİTTİ! BİRLİK VE BERABERLİĞE İHTİYACIMIZ VAR! BU KADAR DA ABARTMAYIN!.. STADYUM KAÇ KİŞİLİK OLMALI? BİZ YAPMAYIN DEDİK, ONLAR İNADINA YAPTILAR! ÜÇ MAYMUNU OYNAMAYALIM!.. İŞTE HEPSİ BU KADAR! ENİŞTEM BENİ NİYE ÖPTÜ? (BAĞIMSIZ KÜRSÜ) ADIYAMANSPOR) ADIYAMAN FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.!.. MOTOR GRUBU TEKLİF ETTİ, VALİ EVET DEDİ!.. GAZETECİ SORDU, VALİ CEVAP VERDİ!.. (BAĞIMSIZ KÜRSÜ) MİLLETVEKİLİMİZ İSHAK ŞAN, NEDEN BAKAN OLMASIN?.. KANUN VAR, YETKİ VAR, UYGULAYAN YOK!.. GÖREN VARSA KÖŞEMİZ HERKESE AÇIK! BEŞPINARI GÖZDEN ÇIKARTMAYIN!.. MİLLETVEKİLLERİMİZE BİR HATIRLATMA!.. Vekillerin Penceresinden “Mesele Memleket Meselesi” NEDEN SANKO ÖĞRETMENEVİ? SİZ NE DEDİNİZ DE BİZ YOK DEDİK?.. KİMSE BU MEMLEKET SAHİPSİZ DEMESİN! MUHALEFET ARANIYOR! KİM BUNLAR? RAHAT BIRAKIN ŞU ADIYAMAN'I! “KOŞUN KOŞUN VALİ GELMİŞ” NELERE EVET DEDİK? BUYURUN SİZE 4 MİLLETVEKİLİ DEDİK! BURASI ADIYAMAN! BUYURUN SİZE İKİ MÜJDE! BUYURUN SİZE KAHRAMANMARAŞ! BİR DUVAR YAZISI VE ADIYAMAN'IN GELECEĞİ! “TIRPAN HOCA” BİR ATOM KARINCA! VALİ GÜLER Mİ? SUÇLU BİZİZ! (Bağımsız Kürsü) ADIYAMAN’DA ASAYİŞ VE “ORANTISIZ GÜÇ” İŞTE ŞANLIURFA, İŞTE ADIYAMAN! KÂHTA KAYMAKAMI VE BELEDİYE BAŞKANINA SESLENİYORUM! NEDEN BÖYLE OLDUK? SİYASETTE KAZANLAR KAYNIYOR! Önce Üniversite, Daha Sonra Olumlu ve Olumsuz Gelişmeler… Size Bir İyi, Bir Kaçta Karamsar Haber… Bu Soruna Bir Çare Bulun! Belediye Başkanının Üç Buçuk Yılı… “SARI” LİSTE… KOŞUN, KOŞUN TOKİ EVLERİNE KOŞUN! AH BU KARAYOLLARI AH! BİZ RAHATIZ, YA SİZ?
NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU
  • Süper LigOP
  • 1GALATASARAY2771
  • 2FENERBAHÇE2561
  • 3REEDER SAMSUNSPOR2650
  • 4BEŞİKTAŞ2644
  • 5İKAS EYÜPSPOR2643
  • 6GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ2638
  • 7GÖZTEPE2536
  • 8RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ2636
  • 9TRABZONSPOR2635
  • 10KASIMPAŞA2735
  • 11ÇAYKUR RİZESPOR2633
  • 12ONVO ANTALYASPOR2733
  • 13TÜMOSAN KONYASPOR2731
  • 14CORENDON ALANYASPOR2731
  • 15NET GLOBAL SİVASSPOR2627
  • 16SİPAY BODRUM2627
  • 17BELLONA KAYSERİSPOR2627
  • 18ATAKAŞ HATAYSPOR2516
  • 19ADANA DEMİRSPOR26-2
Gazete Manşetleri
Yol Durumu
BURÇ YORUMLARI
  • KOÇ
    Koç Burcu
  • BOĞA
    Boğa Burcu
  • İKİZLER
    İkizler Burcu
  • YENGEÇ
    Yengeç Burcu
  • ASLAN
    Aslan Burcu
  • BAŞAK
    Başak Burcu
  • TERAZİ
    Terazi Burcu
  • AKREP
    Akrep Burcu
  • YAY
    Yay Burcu
  • OĞLAK
    Oğlak Burcu
  • KOVA
    Kova Burcu
  • BALIK
    Balık Burcu
ANKET OYLAMA TÜMÜ
E-Bülten Kayıt
ARŞİV ARAMA