Çok kez övgü ve eleştirinin dozunu en ağır şekle getiriyoruz!
Genelde topun ağzında milletvekilleri ve belediye başkanları oluyor!
Bazen bir ziyaret, bir hatır gönül alma, bir telefon, hele birde birlikte fotoğraf çektirme olursa, acımasızca eleştirdiğimiz bu değerlerimizi methiyelerle sığdıracak yer bulamıyoruz!
Buyurun, başta en çok eleştirdiğimiz Doçent Dr. RESUL KURT olmak üzere dört vekilimiz yaklaşık bir aydır aramızda!
Gitmedikleri yer yok!
Taziyede, düğünde, hastada, köyde mezra da toplantılar, cemaat lar, yaptıklarını, yapacaklarını halkla paylaşıp dert ve istekleri yerin de dinliyorlar!
Bunu bazen birlikte, bazen ayrı-ayrı dört vekilde yapıyor!
Durum böyle iken, yine de en çok eleştiriyi halkın arasına girmiyorlar olarak yapmaya devam ediyoruz!
Bence ADIYAMAN, bu iktidar döneminde milletvekili açısından en parlak dönemlerinden birini yaşıyor!
Nasıl anlaşılırsa, anlaşılsın dayanağı ve temeli olan her eleştirilere açık bir yazı!
ÖRNEĞİN; Doçent Dr. İSHAK ŞAN;
ADIYAMAN'IN beğendiği gibi KAHTA’IN “Göz Bebeği” olmuş!
Gençlerin “İshak Abisi” büyüklerin birinci derece “Yeğeni”
Tüm ADIYAMANLILARIN sağlık da “Büyük Elçisi”
Sağlıkta tüm kapıları hemşehrilerine açabilen bir vekilimiz!
Birçok sorunun yanında; Başta Sayın Rektör olmak üzere, Sağlık Müdürü, Baş Hekimle el ele verip sağlıkta en iyi hizmeti verebilmek için uğraşan, Ortak Akılla sorunları çözmeye çalışan bir vekil!
Tarihi CENDERE KÖPRÜSÜ çevresinde MİLLET BAHÇESİ PROJESİNE öncülük ediyor!
Buranın önemli bir “CAZİBE MERKEZİ” olması, halkımızın daha modern ve çağdaş bir piknik alanına kavuşması bu halkın yıllarca beklentileri arasında olduğunu kabul edip hatırlamamız gerekir!
İŞİN ÖZÜ: Roman ve öykü yazarımız SUAT TEKİN değerimizin dediği gibi;
“BİR BİRİMİZİ YÜCELTMEYİ, GÜVENMEYİ YENİDEN ÖĞRENMELİYİZ”
“ANCAK O ZAMAN MEMLEKETİMİZİ SADECE SEVDİĞİMİZ DEĞİL… GURUR DUYDUĞUMUZ BİR YER HALİNE GETİREBİLİRİZ.”
mahmuttekin02@hotmail.com
























