DOLAR 0,0000
EURO 0,0000
STERLIN 0,0000
ALTIN 000,00
BİST 00.000
Mahmut Tekin
Mahmut Tekin
Giriş Tarihi : 24-01-2025 13:46

ÜÇ MAYMUNU OYNAMAYALIM!..

(BAĞIMSIZ KÜRSÜ)

Önce, şu son günlerde halkımızı yakından ilgilendiren, iki güzel gelişmeye bakalım;

Gecikmeli de olsa, 300 yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi,400 yataklı hastanenin ek binası olarak hizmete girdi.

Bunun yanında Onkoloji Tanı ve Tedavi Merkezinin açılması, bir anda 40 hastanın birden kemoterapi alabilmesi sağlıkta çok önemli gelişmeler.

Bundan sonra kanser hastalarımızın çevre illere gitmelerine son verilecek.

Kanser hastası olanlar, başka yerlere bir kemoterapi için gidenler, yaşayanlar bu sıkıntıyı çok iyi bilenlerdendir.

Yine bununla birlikte ilgililerin belirdiğine göre, bu hizmetlerin devreye girmesiyle 400 yataklı hastanenin yükü yaklaşık yüzde 30 kadar azalacak, hizmetler daha rahat ve kaliteli verilecek!

UYUŞTURUCU VE İNTİHAR OLAYLARI:

Günümüzde gençlerimizi bekleyen, hatta girdabına almış evirip-çeviren UYUŞTURUCU ve İNTİHAR olayları ilimizde de ileri boyutlara gelmiş durumda!

Defalarca belirtip Adıyaman’ın bu tehlikeyle karşı karşıya olduğunu, “Adıyaman’da intihar vakaların da ürkütücü artış” olduğu manşetlere taşındı, yazılıp-çizildi sürekli ilgililerin dikkatine sunuldu!

TÜİK’ in verilerine göre, Adıyaman intihar vakalarında ön sıralarda denildi!

Besni ilçemiz oralardan sesleniyor, uyuşturucu için “Toplumun tüm kesimlerini iş birliğine” çağırıyor!

Kâhta ilçemiz feryat ediyor, gençlerimiz uyuşturucu etkisiyle cadde ve sokaklarda kriz geçiriyor, yerlerde debeleniyor, insanların içini sızlatıyor denildi!

Ve biz yaklaşık bir yıldır bu konuların üzerinde özellikle durup, gerekli önlemlere daha ağırlık verilmesini istesek de bu kenti yönetenler;

HEP “ÜÇ MAYMUNU OYNADILAR”

Şimdi, Adıyaman’ın sorunlarının çözümüne katkı sunmak için yaklaşık 4 ay önce kurulan ve ileride dernek veya vakıf olmayı düşünen, 900 üyeli “Adıyaman Platformu Whatsapp Grubu” uyuşturucu ve intihar vakaları ile ilgili bir rapor hazırlıyor!

20 kişilik istişare kurulunda hepsi bir-birinden kıymetli Adıyaman sevdalısı Akil İnsanlarımız var!

Daha önce de ilin trafik ve sağlık sorunları ve çözüm önerilerini bir rapor şekline dönüştürüp ilgililere makamlarında, buyurun size Adıyaman’ın sorunları ve çözüm önerileri demişlerdi!

Bu platformun, Uyuşturucu ve intihar vakaları ile ilgili çözüm önerilerini bakalım ilgiler ne kadar dikkate alacaklar!

YOKSA “ GÖRMEDİK, DUYMADIK, KONUŞMAYIZ!”MI DİYİP, “ÜÇ MAYMUNU OYNAMAYA DEVAM MI EDECEKLER?”

mahmuttekin02@hotmail.com

 

NELER SÖYLENDİ?
@
Mahmut Tekin

Mahmut Tekin

DİĞER YAZILARI BİRTAKIM İMKANLARI KULLANAMIYORUZ! BU ÇAĞRIDA ZİRAAT ODALARINA!.. İKİ YILDA NE DEĞİŞTİ, NE DEĞİŞMEDİ? VEKİLİMİZDEN BİLGİLENDİRME NOTLARI!.. SÖYLEMEKTEN DİLİMİZDE TÜY BİTTİ! BİRLİK VE BERABERLİĞE İHTİYACIMIZ VAR! BU KADAR DA ABARTMAYIN!.. STADYUM KAÇ KİŞİLİK OLMALI? BİZ YAPMAYIN DEDİK, ONLAR İNADINA YAPTILAR! İŞTE HEPSİ BU KADAR! ENİŞTEM BENİ NİYE ÖPTÜ? (BAĞIMSIZ KÜRSÜ) ADIYAMANSPOR) ADIYAMAN FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.!.. MOTOR GRUBU TEKLİF ETTİ, VALİ EVET DEDİ!.. GAZETECİ SORDU, VALİ CEVAP VERDİ!.. (BAĞIMSIZ KÜRSÜ) MİLLETVEKİLİMİZ İSHAK ŞAN, NEDEN BAKAN OLMASIN?.. KANUN VAR, YETKİ VAR, UYGULAYAN YOK!.. GÖREN VARSA KÖŞEMİZ HERKESE AÇIK! BEŞPINARI GÖZDEN ÇIKARTMAYIN!.. MİLLETVEKİLLERİMİZE BİR HATIRLATMA!.. Vekillerin Penceresinden Adıyaman Basını Görevini Yapıyor Mu? “Mesele Memleket Meselesi” NEDEN SANKO ÖĞRETMENEVİ? SİZ NE DEDİNİZ DE BİZ YOK DEDİK?.. KİMSE BU MEMLEKET SAHİPSİZ DEMESİN! MUHALEFET ARANIYOR! KİM BUNLAR? RAHAT BIRAKIN ŞU ADIYAMAN'I! “KOŞUN KOŞUN VALİ GELMİŞ” NELERE EVET DEDİK? BUYURUN SİZE 4 MİLLETVEKİLİ DEDİK! BURASI ADIYAMAN! BUYURUN SİZE İKİ MÜJDE! BUYURUN SİZE KAHRAMANMARAŞ! BİR DUVAR YAZISI VE ADIYAMAN'IN GELECEĞİ! “TIRPAN HOCA” BİR ATOM KARINCA! VALİ GÜLER Mİ? SUÇLU BİZİZ! (Bağımsız Kürsü) ADIYAMAN’DA ASAYİŞ VE “ORANTISIZ GÜÇ” İŞTE ŞANLIURFA, İŞTE ADIYAMAN! KÂHTA KAYMAKAMI VE BELEDİYE BAŞKANINA SESLENİYORUM! NEDEN BÖYLE OLDUK? SİYASETTE KAZANLAR KAYNIYOR! Önce Üniversite, Daha Sonra Olumlu ve Olumsuz Gelişmeler… Size Bir İyi, Bir Kaçta Karamsar Haber… Bu Soruna Bir Çare Bulun! Belediye Başkanının Üç Buçuk Yılı… “SARI” LİSTE… KOŞUN, KOŞUN TOKİ EVLERİNE KOŞUN! AH BU KARAYOLLARI AH! BİZ RAHATIZ, YA SİZ?
NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU
  • Süper LigOP
  • 1GALATASARAY2771
  • 2FENERBAHÇE2561
  • 3REEDER SAMSUNSPOR2650
  • 4BEŞİKTAŞ2644
  • 5İKAS EYÜPSPOR2643
  • 6GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ2638
  • 7GÖZTEPE2536
  • 8RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ2636
  • 9TRABZONSPOR2635
  • 10KASIMPAŞA2735
  • 11ÇAYKUR RİZESPOR2733
  • 12ONVO ANTALYASPOR2733
  • 13TÜMOSAN KONYASPOR2731
  • 14CORENDON ALANYASPOR2731
  • 15SİPAY BODRUM2730
  • 16NET GLOBAL SİVASSPOR2627
  • 17BELLONA KAYSERİSPOR2627
  • 18ATAKAŞ HATAYSPOR2516
  • 19ADANA DEMİRSPOR26-2
Gazete Manşetleri
Yol Durumu
BURÇ YORUMLARI
  • KOÇ
    Koç Burcu
  • BOĞA
    Boğa Burcu
  • İKİZLER
    İkizler Burcu
  • YENGEÇ
    Yengeç Burcu
  • ASLAN
    Aslan Burcu
  • BAŞAK
    Başak Burcu
  • TERAZİ
    Terazi Burcu
  • AKREP
    Akrep Burcu
  • YAY
    Yay Burcu
  • OĞLAK
    Oğlak Burcu
  • KOVA
    Kova Burcu
  • BALIK
    Balık Burcu
ANKET OYLAMA TÜMÜ
E-Bülten Kayıt
ARŞİV ARAMA